OVER ONS FOTO'S
MENU NIEUWS
HUISKAMER TE HUUR OPENINGSTIJDEN
RESERVEREN & CONTACT PERSONEEL

HEY!

Je bent elke dag vanaf 11 uur welkom voor koffie, lunch, borrelen, diner, natafelen & doorzakken tot laat in de avond. Kom lekker eten of hang met je vrienden aan de bar. Of wat denk je van in het zonnetje op het terras? Nou mischien nog heel even wachten...

We maken alles zelf -van koekjes bij de koffie tot kruidenmengsels en van sauzen en mayonaise tot friet- en natuurlijk proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met mens, dier en natuur. Ingrediënten komen als het even kan van lokale bedrijven en producenten, zo komt ons vlees onder andere van Boer Jaap uit Friesland en onze heerlijk mozzarella van Buffelfarm Twente. Beide kun je zelf bezoeken. Je ziet er varkens cq Buffels heerlijk in de wei lopen.

 

We serveren voornamelijk een Frans-Mediterraanse keuken met af en toe invloed uit een ander land en onze maandelijkse Sunday Roast .

Een goed glas wijn of bier erbij en je zit gebakken. Onze wijnen komen van kleine leveranciers; Wijnkoperij De Loods, Vindorado  en Daxivin die met name biologische wijnen leveren. Bier komt van verschillende kleine leveranciers, denk aan Oedipus, Lowlander en Troost. De koffie wordt geroosterd door de jongens van Stooker uit Oost.

 

Zien we elkaar snel? Leuk!

HEY!

Je bent elke dag vanaf 11 uur welkom voor koffie, lunch, borrelen, diner, natafelen & doorzakken tot laat in de avond. Kom lekker eten of hang met je vrienden aan de bar. In het voorjaar en de zomer kun je van de vroege ochtend tot laat op de avond in het zonnetje op het terras zitten.

 

We maken alles zelf -van koekjes bij de koffie tot kruidenmengsels en van sauzen en mayonaise tot friet van echte aardappels- en natuurlijk proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met mens, dier en natuur. Ingrediënten komen als het even kan van lokale bedrijven en producenten, zo komt ons vlees onder andere van Boer Jaap uit Friesland en onze heerlijk mozzarella van Buffelfarm Twente. Beide kun je zelf bezoeken. Je ziet de varkens c.q. Buffels heerlijk in de wei lopen.

 

We serveren voornamelijk een Frans-Mediterraanse keuken met af en toe invloed uit een ander land en onze maandelijkse Sunday Roast .

Een goed glas wijn of bier erbij en je zit gebakken.

Onze -veelal biologische- wijnen komen van drie kleine leveranciers; Wijnkoperij De Loods, Vindorado en Daxivin. Bier komt van verschillende Amsterdamse brouwers, waaronder Oedipus, Lowlander en Troost. De koffie wordt geroosterd door de jongens van Stooker uit Oost.

 

Zien we elkaar snel? Leuk!

HEY!

Je bent elke dag vanaf 11 uur welkom voor koffie, lunch, borrelen, diner, natafelen & doorzakken tot laat in de avond. Kom lekker eten of hang met je vrienden aan de bar. Of wat denk je van in het zonnetje op het terras? Nou mischien nog heel even wachten...

We maken alles zelf -van koekjes bij de koffie tot kruidenmengsels en van sauzen en mayonaise tot friet- en natuurlijk proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met mens, dier en natuur. Ingrediënten komen als het even kan van lokale bedrijven en producenten, zo komt ons vlees onder andere van Boer Jaap uit Friesland en onze heerlijk mozzarella van Buffelfarm Twente. Beide kun je zelf bezoeken. Je ziet er zowel de varkens als de Buffels heerlijk in de wei lopen.

 

We serveren voornamelijk een Frans-Mediterraanse keuken met af en toe invloed uit een ander land en onze maandelijkse Sunday Roast .

Een goed glas wijn of bier erbij en je zit gebakken. Onze wijnen komen van kleine leveranciers; Wijnkoperij De Loods, Vindorado  en Daxivin die met name biologische wijnen leveren. Bier komt van verschillende kleine leveranciers, denk aan Oedipus, Lowlander en Troost. De koffie wordt geroosterd door de jongens van Stooker uit Oost.

 

Zien we elkaar snel? Leuk!